Light My Ride

Cycle Fun Productions heeft met enthousiasme Light My Ride in 2016 geadopteerd van het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit unieke winterse evenement cruisen ongemotoriseerde voertuigen ‘s avonds door de straten. De deelnemers toveren hun eigen voertuig om tot pronkstuk, voorzien van allerlei soorten verlichting, om samen één groot rollend lichtkunstwerk te vormen. Innovatie, samenwerking en creativiteit staan hierbij voorop.

 

Het vormt de ontmoetingsplek waar bewoners, deelnemers en creatievelingen samenkomen. De route van Light My Ride gaat langs licht kunstwerken en biedt deelnemers, buurtbewoners en het publiek de mogelijkheid om op een bijzondere en creatieve manier mee te doen aan deze tentoonstelling van lichtkunst.

 

Light My Ride is een sociaal en sfeervol én kunstzinnig feel good evenement, en laat deelnemers actief participeren in het festival.

  • Light My Ride is een sociaal en sfeervol én kunstzinnig feel good evenement, en laat
    deelnemers actief participeren in het festival.
  • De optocht is een levend lichtkunstwerk: deelnemers worden gestimuleerd als performance artist het rijwiel en de berijder zo origineel en theatraal mogelijk te presenteren
  • Bevordering en beleving van cultuur, kunst en buurtgevoel onder bewoners.
  • Toepassen en ervaren van nieuwe lichttechniek.
  • Unieke manier om de aandacht te vestigen op verlichting als middel om je veilig op twee wielen te bewegen door het donker.
  • Om te laten zien dat het buiten niet licht hoeft te zijn om te kunnen sporten.

Een Light My Ride tocht in uw gemeente? Neem contact met ons op!